+46 31 20 23 10
Kontakt

Om Desitin

Desitin Arzneimittel GmbH är ett internationellt läkemedelsföretag med avdelningar i Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Skandinavien, Finland och Östeuropa. På vår fabrik i Hamburg producerar vi specialiserade och innovativa produkter för behandling av neurologiska och psykiatriska sjukdomar, med särskilt fokus på våra kärnområden epilepsi och Parkinsons syndrom.

Ett av Desitins huvudsakliga verksamhets- och investeringsområden är att genom forskning och utveckling optimera läkemedelsbehandlingen inom sjukdomar i det centrala nervsystemet.

Vi ser betydningen av utbyte av kunskap och vetenskaplig information och har därför ett nära samarbete med behandlande läkare, eftersom vi på så sätt kan lyckas i vårt arbete med att utveckla behandlingsformer inom neurologi och psykiatri.

Vi är en partner för läkare, farmaceuter och patienter och erbjuder omfatande service utöver våra produkter. Vår specialiserade personal och vår medicinska avdelning samarbetar med vårdpersonal för att optimera patientens behandling. Vårt mål är att hjälpa patienterna att på bästa sätt leva med sin sjukdom och att säkerställa dem en så bra framtid som möjligt.

Desitin Code of Conduct

Du lämnar nu desitin.se webbplats Logo

Denna länk tar dig till en webbplats som vår integritetsskyddspolicy inte gäller. Du är själv ansvarig för dina mellanhavanden med denna webbplats.​

Återgå Forsätt